CONDICIONS GENERALS DE LLOGUER

(El reglament interior serà donade a la vostra arribada)

OFICINA INICIAL

Tot l'any : dilluns a dissabte: de 9.00 a 12.00 / 14.00 a 18.00
Diumenge: Tancat (presència local per a residents)
Arribades són a partir de les 17.00 hores     Sortides no són més tard de les 10.00 hores.

CONDICIONS DE LLOGUER

El contracte de reserva es conclourà després del pagament de l’ingrés corresponent al 25% de l’import total de l’estada.
En arribar, se li demanarà el saldo del pagament per a la vostra estada + un FIANÇA de 200 € per impremta bancària, conservat 7 dies després de la vostra sortida. Aquest import o part només es carregarà en determinades condicions: neteja no realitzada i no pagada, danys o trencaments al xalet.
A la vostra arribada us correspon comprovar el xalet (inventari i estat del vostre allotjament), si observeu alguna anomalia, s’hauran d’informar el dia de la vostra arribada.

En sortir, heu de retornar el xalet: neteja feta, plats eliminats, mantes plegades als llits.
 • la neteja és responsabilitat de l’arrendatari, si no es fa correctament, es facturarà: 40 € per a Chalets Genêt, Lupin i Jasmin o 50 € per a Chalets Lupin sup, Gentiane, Edelweiss i Angélique.
 • A Saber :

  CANCEL·LACIÓ

  • En cas d’anul·lació de la reserva, es retornarà l’ingrés a condició de rebre una carta de desistiment registrada 30 dies abans de l’inici de l’estada.
  • En cas d’anul·lació de la reserva menys de 30 dies abans de la data d’arribada, el dipòsit es mantindrà al parc residencial EL PASTURAL.
  • Si per qualsevol motiu s’allarga la durada de l’estada, l’import total resta adquirit al parc residencial EL PASTURAL.
  • En cas d’arribada tardana i no notificada a la direcció, el lloguer es mantindrà 24 hores. Passat aquest temps, la reserva serà cancel·lada.
  • En cas de sortida anticipada, es requerirà tota l’estada.

  VISITANTS

  Els visitants poden ser ingressats gratuïtament als parcs residencials de Le Védrignans i El Pastural sota la responsabilitat dels residents que els reben.
  Attention Els seus vehicles estan estrictament prohibits als Parcs, els aparcaments que hi ha a l'entrada dels Parcs estan reservats gratuïtament.

  ANIMALS

  • S'admeten animals: 1 gos gran o 2 gossos com a màxim. Els vostres animals de companyia han de tenir les seves vacunes al dia, recordeu portar el seu llibre de salut.
  • Els gossos i altres animals mai s’han de deixar lliures al parc i no s’han de deixar sols als xalets en absència dels seus propietaris.
  • Està totalment prohibit deixar els animals sols al lloc, fins i tot connectats, els gossos no han de ladrar i molestar els altres residents.
  • Els gossos han d’estar fora del parc regularment per les seves necessitats. Es demana als propietaris d’animals de companyia que les mantinguin a la corretja i que les mantinguin netes; les bosses de caca estan a la vostra disposició per recollir els seus excrements.

  TRÀFIC

  prohibit circular a la nit El accès i el trànsit de vehicles està prohibit entre 22:00 i 7:00 pel matí.
  10 km/h maxi El límit de velocitat és de 10 km / h a la vora i dins del Parc Residencial.
  Dos vehicles per ubicació. Deux véhicules sont autorisés sur l’emplacement.